Wedstrijdverslag fc Bergen E2 - S.P.S. E2

fc Bergen E2 - S.P.S. E2 (competitie)

GROTE ZEGE S.P.S. E2

We moeten vandaag de inhaalwedstrijd uit tegen FC Bergen spelen. Na even zoeken hebben we het complex gevonden, het ziet er erg mooi uit.We hebben van de E1 de volgende spelers mee mogen nemen: Jelle Voshol en Daan en Stijn van der Male.

We spelen 9 tegen 9, en vanaf het begin hebben we in de gaten dat dit een pittig duel wordt. De scheidsrechter is ook tegelijk de leider, wat zijn beslissingen niet ten goede komt.

FC Bergen gaat vol in de aanval, maar S.P.S. staat goed te verdedigen en Casper staat ook goed te keepen. We spelen ook goed over en benutten de ruimtes goed. In de 17e minuut is het raak, Joeri scoort uit een corner de 0-1.

Dan gaat het echt lopen voor S.P.S., Jelle scoort met een halve omhaal de 0-2 (20 min.). Joeri krijgt het ook op zijn heupen en na een mooie actie scoort hij 0-3 (24 min). Dat is ook de rust stand.

In de rust geeft de leiding aan dat het heel goed gaat, maar dat we niet teveel voor eigen succes moeten gaan en ook moeten overspelen.

De tweede helft gaat van start, S.P.S. zet gelijk druk en krijgt een corner. Jelle neemt hem en Naud kopt de bal heel mooi binnen 0-4 (29 min.) Nu gaat het echt lopen, Tiemo scoort op aangeven van Noah de 0-5 (30min) en de 0-6 (35min.) Over en weer worden er nu stevige overtredingen gemaakt. De emoties lopen soms hoog op, maar daar wordt goed op gereageerd door de leiding.

Noah geeft een steekpass tussen twee verdedigers door naar Tiemo, ze gaan met z’n tweeën alleen op de keeper af en Tiemo speelt goed af op de vrijstaande Noah, die raak schiet: 0-7 (37 min.)Het slotakkoord is weer voor Tiemo die zijn derde van de avond erin legt 0-8 (40 min.) Dit is ook de eindstand.

Een compliment van de leiders aan heel het team. Er is hard gewerkt en het middenveld/verdediging met Milan, Mathijs, Daan en Stijn stond erg goed.